Το πιο άσχημο ζώο στον κόσμο!


Το πιο  άσχημο ζώο στον κόσμο!
Από την Ε.Κ.

       Το  Psychrolytes Mardicus (blob fish) μάλλον  σας φαίνεται πολύ άσχημο. Δεν είναι καθόλου πρωτότυπο αφού το 2013 ψηφίστηκε το πιο άσχημο ζώο, και έγινε  mascot   της οργάνωσης “Ugly Animal” , που προστατεύει τα άσχημα ζώα. Η αλήθεια είναι πως μέσα το νερό είναι πιο ωραίο αφού εκεί είναι το φυσικό του περιβάλλον.  
    
Το Psychrolutes Mardicus  ζει σε πολύ μεγάλο βάθος (περίπου 600— 1.200 μ.) στις θάλασσες τις Αυστραλίας, Τασμανίας και Νέας Ζηλανδίας. Έχει σάρκα με πυκνότητα λίγο λιγότερη από το νερό και δεν έχει μύες που του επιτρέπει να ζει σε μεγάλο βάθος, αλλά και να μην χρειάζεται να ξοδεύει ενέργεια στη κολύμβηση αφού επιπλέει.


Όμως, αυτά τα ζώα χρειάζονται συμπάθεια γιατί είναι είδος υπό εξαφάνιση. Κινδυνεύει από: απλό το μίσος των ανθρώπων, αλλά και  ψάρεμα με τράτες, αφού δεν έχουν την δυνατότητα να προστατεύονται απ΄ τους κινδύνους αυτούς. Μπορούν επίσης να πεθάνουν της πείνας γιατί δε μπορεί να κυνηγήσει μόνο να φάει την τροφή που είναι μπροστά του.      
         
                                                                                                                                            
  Για να προστατέψουμε αυτό το ζώο λοιπόν πρέπει  να ‘’σώσουμε ‘’ τους ωκεανούς , στους οποίους ζει και το  Psychrolutes  Mardicus  .Τέλος πρέπει να καταλάβουμε πως η τράτα είναι επικίνδυνη για πολλά πλάσματα.       

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γεια σας παιδια ειμαι η Π.Μ. τα καινουρια αρθρα που κανατε ειναι τελεια συνεχιστε την προσπαθεια και συντομα ελπιζω θα ειμαι ξανα ολοι μαζι στην ταξη!!!!!!!♥♥♥♥!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 Φωναclass All rights reserved.
Free Blogger Templates by DeluxeTemplates.net
Wordpress Theme by EZwpthemes
Blogger Templates