Μπόξερ

Από τον μαθητή Δ.Κ.


                                                                        ΜΠΟΞΕΡ
Τα Μπόξερ,όπως ξέρετε παιδιά είναι μία πολύ γνωστή ράτσα σκυλιών.  Είναι πολύ γλυκά,όμορφα και παιχνιδιάρικα. Αλλά είναι κρίμα να μην ξέρετε και την ιστορία τους.ΙΣΤΟΡΙΑ
Ως άμεσος πρόγονος του Μπόξερ θεωρείται ο Kleiner Brabanter Bullenbeisser. Η επίσημη γέννηση της φυλής έγινε το 1870,όταν οι Γερμανοί εκτροφείς Μπόξερ,διασταύρωναν στο Μόναχο,ένα Μπούλλενμπάισερ, με ένα Μπουλντόγκ. Εξαιτίας του φυλή μάχης. Λίγο αργότερα ιδρύθηκε,από λάτρεις της έντονου αγωνιστικού τους και της περήφανής τους εμφάνισης,ονομάστηκαν Μπόξερ,δηλαδή πυγμάχοι.  Και για αυτό αρχικά η φυλή αυτή αναπτύχθηκε ως φυλής,ο πρώτος όμιλος Μπόξερ.


ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ
 Το Μπόξερ ως κατοικίδιο είναι τέλειο! Για μια οικογένεια με πολλά παιδιά είναι το κατάλληλο! Δεν κάνει καθόλου φασαρία,δεν είναι καθόλου επιθετικό,είναι πολύ παιχνιδιάρικο και ξέρει να επικοινωνεί,αλλά με τον δικό του σκυλίσιο τρόπο.Ο μέσος όρος ζωής των Μπόξερ είνα περίπου 14 χρόνων και το 18% αυτών των σκυλιών, παθαίνουν καρκίνο, στα 8 τους χρόνια. Έχει λεπτό τρίχωμα, αλλά πέφτουν πάρα πολλές τρίχες από αυτό.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Write here, about you and your blog.
 
Copyright 2009 Φωναclass All rights reserved.
Free Blogger Templates by DeluxeTemplates.net
Wordpress Theme by EZwpthemes
Blogger Templates